Rivierkreeftenstaartjes
description
GEKOOKTE RIVIERKREEFTENSTAARTJES MET TOMATENBAVAROIS EN COCKTAILSAUS.
INGREDIENTEN VOOR 4 PERSONEN
- 250 gr. Gekookte rivierkreeftenstaartjes
- 4 bl. Lollo verts
- 4 bl. lollo rosso
- ½ st. Komkommer
- 150 cc. Cocktailsaus
- 4 st. Tomatenbavarois
- 4 st. gekookte rivierkreeft
- 4 tk. dille
BEREIDINGSWIJZE
*verdeel de kreeftenstaartjes in 4 portie´s.
*snijd de komkommer in de lengt in plakken van 1 mm.
*neem de takjes sla en maak een toefje.
*rol de komkommer om het slatoefje heen. (eventueel vastzetten met een prikkertje.)
*pel het staartje van de rivierkreeft. (vlees moet aan het kreeftje blijven zitten.
DOORGEVEN
*neem een rechthoekig bord.
*dresseer een rondje cocktailsaus in het midden van het bord.
*zet het saladetoefje in de cocktailsaus.
*zet de bavarois aan de rechterkant.
*dresseer de rivierkreefttenstaartjes de linkerkant.
*garneer af met de rivierkreeft en dille.